Fördelarna med att köpa billiga e-cigaretter.

12032014-46Billiga e-cigaretter översvämmar nu marknaden. Fördelarna dessa enheter har över gamla hjälpmedel i kampen för att slutligen bryta vanan; blir allt mer erkända av icke-rökare såväl som rökare.

Jag är säker på att du, under de senaste åren, många gånger har försökt att sluta. Olika plåster, tuggummi, sugtabletter, även att sluta helt tvärt, allt till ingen nytta. Sakta men säkert, först den enstaka cigaretten, sedan två eller tre; och innan du vet av ordet av är du tillbaka på ett paket eller två om dagen. Jag vet, har varit där, gjort det.

Nu använder alla e-cigaretter. E- eller elektroniska cigaretten är ett metallrör försedd med ett integrerat värmeelement, laddningsbart batteri och en behållare för en vätska som innehåller nikotin, nikotin cartridge, eller en fruktsmak. Användaren inhalerar på cigaretten, som man skulle på en vanlig cigarett.

Detta suger in vätskan in i värmeelementet, omvandlar den till en nikotinånga som inhaleras av användaren. När rökaren andas ut frigörs en rök (ånga) som ger intryck av cigarettanvändning. Det geniala med detta är att medan användaren fortfarande får den efterlängtade nikotinkicken, är ångan helt ofarlig; till skillnad från cigarettrök som innehåller alla de cancerframkallande ämnen och tjära som skadar kroppens organ.

Med den explosionsartade ökningen av rökare över hela världen som använder e-cigaretter som ett medel för att bli kvitt vanan, har de blivit en stor försäljningssuccé för de många storföretag involverade i produktion och försäljning av dessa produkter. Även de stora tobaksproducenterna har insett ångcigaretternas potential till inkomst och köper aktivt upp företag som tillverkar billiga e-cigaretter som ett alternativ till äkta tobak.

Standarden och kvaliteten på dessa elektroniska enheter förutsätts av både konsumenter och producenter att hålla en extremt hög nivå, då de självreglerande standarderna måste upprätthållas. Många styrande organ och regeringar ser nu över möjligheterna att reglera försäljning och användning av dessa enheter.

Att tillåta den generella kvaliteten att sjunka i detta skede av spelet skulle vara kontraproduktivt för tillverkarna och distributörerna av dessa billiga alternativ till tobaksrökning. Många högkvalitativa recensioner och bloggar har också varit avgörande för att hjälpa rökare såväl som icke-rökare att hitta information om kvalitet och effektivitet angående de olika e-cigarettmärkena.

Sedan användandet av den allra första enheten finns det inga rapporterade dödsfall till följd av billiga e-cigaretter, medan tusentals fortsätter att dö varje år på grund av skador som orsakats av vanlig tobaksrökning. Detta faktum i sig kommer att bidra till en fortsatt ökning av antalet som går över från tobak till e-rökning.

Så, vad bör du tänka på? För det första är alla e-cigaretter inte likadana. Detta måste tas i beaktande innan man inskaffar en. Din dagliga cigarettkonsumtion har stor betydelse för vilken typ av e-cigarett du behöver köpa. Vissa billigare versioner är mindre och många är anmärkningsvärt lika en cigarett.

Denna typ; även om den fortfarande finns med uppladdningsbart batteri, använd cartridge med nikotin eller smakämnen. En ny cartridge skruvas på när den gamla är tom. Denna typ av e-cigarett är avsedd för rökare med låg cigarettkonsumtion. Varje cartridge motsvarar rökning av 10 till 15 cigaretter innan den behöver bytas ut. Om du är storrökare och använder dessa, kan refillerna komma att kosta dig betydligt mer än dina vanliga cigaretter, en situation som vi också försöker undvika.

Leverantörer betraktar engångs, disponibla e-cigaretter, främst som en “prova-innan-du-köper” produkt och dessa bör vara rabatterade vid tillval, eller erbjudas som gratisprov.

De mest populära e-cigaretterna är de som fylls på med en separat flaska med vätska. Dessa batterier anses även vara mer långverkande och idealiska för måttliga till storrökare. De refillflaskor, som säljs separat, innehåller en bestämd mängd nikotin för att matcha antalet rökta cigaretter per dag.

Genom att inledningsvis använda den nikotinstyrka som krävs för ditt individuella behov, kan du sedan minska styrkan genom att använda flaskor med olika nikotinstyrka tills den stora dagen kommer när du klarar dig utan nikotin i kroppen och din e-cigarett bara blir ett socialt verktyg.

Så hit har vi alltså kommit, och e-cigaretter är här för att stanna. Surfa runt på internet för att jämföra priser. Konkurrensen är hög, Dansmoke är en stor aktör inom distribution av högkvalitativa billiga e-cigaretter och värda att överväga. Med den låga kostnaden för att köpa och använda e-cigaretter i jämförelse med de ständigt ökande priserna på tobaksprodukter, plus de väl dokumenterade förbättringarna i hälsan vid ett skifte från tobaksrökning till “vaping”, kommer marknaden för billiga e-cigaretter fortsätta att expandera i en allt snabbare takt.