E-ciggen

15092014-16Att sluta röka är en 2000-talskampanj som har nått ut till människor över hela världen. Den mänskliga rasen är nu fullt medveten om vilka allvarliga skador som cigarettrökning kan åstadkomma. Tjäran och andra ämnen kan orsaka cancer, som i sin tur till och med kan leda till döden. De förrädiska cigaretterna är verkligen svåra att skaka av sig. Många försök att sluta röka är lönlösa och det har lanserats många kampanjer och produkter under åren för att hjälpa människor att sluta. Det har varit nikotinplåster, nikotintuggummi och många andra hjälpmedel för att hjälpa människor att sluta. Många har slutat att använda dessa produkter och några har faktiskt lyckats sluta med enbart viljestyrka och beslutsamhet. Ingen produkt har dock varit lika effektiv och populär som e-cigaretten.

De bästa e-cigaretterna förmedlar verkligen en autentisk känsla; smaken liknar den hos en cigarett och det finns även en ånga som frigörs som nästintill lyckas övertyga och lura hjärnan att tro att användaren faktiskt röker. Tanken är att människor ersätter vanliga, skadliga cigaretter med en e-cigarett, som är en mycket mindre farlig produkt. Denna revolutionerande produkt har verkligen hjälpt miljontals människor att sluta röka och är en enormt populär produkt som snabbt tar slut på hyllorna i butikerna. Vinkeln att sälja dessa produkter som ett hjälpmedel för att sluta röka är enbart ett sätt att marknadsföra produkten. Det finns även en helt annan marknad, som givetvis är till för inomhusrökare.

I ett stort antal länder, är det förbjudet med rökning inomhus. E-cigaretten producerar ingen verklig rök, och då den inte producerar verklig rök kan den rökas inomhus. Den sociala segregation som rökare idag möter ute på barer, där man måste gå utomhus och röka kan enkelt undvikas. Folk kan helt enkelt röka e-cigaretten inomhus och detta gör att de kan upprätthålla den sociala tråden medan de röker, i stället för att behöva gå ut och röka.

Denna marknad är till för de människor som inte vill sluta röka. De människor som inte har någon större önskan om att förbättra sin hälsa och de som anser att livet är till för att leva, så du kan lika gärna göra det du tycker om att göra. Många människor röker nu en kombination av både cigaretter och e-cigaretter. Detta förbättrar alltjämt deras hälsa, utan att de ens inser det.

Förändringen kan verka obetydlig, ​​men om folk röker lika ofta, men vid vissa tillfällen röker e-cigaretter, så har det fortfarande några små hälsoeffekter. Vissa uppger även e-cigaretten vara bättre att röka än vanliga cigaretter. Det innebär att människor som inte har för avsikt att sluta, utan bara vill röka inomhus kan upptäcka att de föredrar smaken av e-cigaretten och göra en permanent övergång till rökning av e-cigarett istället för vanliga cigaretter.

Produkten har utsatts för kritik från människor som säger att det uppmuntrar folk att röka mer, då de nu kan röka inomhus. Detta är inte sant, e-cigaretten kan endast medföra positiva effekter på samhället. Människor som röker skulle vara villiga att gå utomhus för att göra det i alla fall, och nu kan de röka inomhus och ersätta en del av cigaretterna med ett sundare alternativ, vilket med all säkerhet enbart kan ha en positiv effekt.

Sammanfattningsvis är e-cigaretten en så oerhört populär produkt då det finns två marknader för den. Den första är för människor som har för avsikt att sluta röka, vilket var anledningen till att produkten skapades i första hand. Den andra är för människor som vill röka inomhus, vilket skaparna förmodligen inte hade i åtanke när de först framställde den, men är en fördel som många i högsta grad verkar uppskatta.